duminică, 15 iulie 2012

Pandantiv "Magic Green" cu efecte benefice!Pandantiv din cupru emailat și o varietate de cuarț verde cu efect chatoiant (efect de "ochi de pisica")

Lungimea pandantivului = 4,5 cm

**Pietrele utilizate au multiple efecte benefice asupra organismului atat la nivel fizic cat si la nivel psihic dintre care:
- Reduce gandurile negative, accesele auto-compatimire, sentimentul de vinovatie, melancolia, sentimentul de singuratate.
- Aduce inspiratie, clarviziune, protectie, armonie in suflet, curaj, incredere, imaginatie, echilibru emotional, rabdare, dragoste, noroc, succes, bani, sanatate.
- Mareste dinamismul, energia, actiunea, perseverenta, intelepciunea, comunicarea, creativitatea, concentrarea, studiul, memoria, claritatea.
- Confera un somn linistit. Ajuta la depasirea provocarilor sortii. Pune in legatura cu ghizii spirituali si deschide accesul spre alte dimensiuni spirituale.
***Spirala (de cupru care infasoara chipsurile de cuarț) este un simbol sacru stravechi, care simbolizeaza calatoria spirituala, dar si viata, forta cosmica, structura Universului, etc. Aceasta amplifica la randul ei efectele mentionate mai sus.   
Enjoy!
Nu uitați de magazinul MMP Design de pe Crafty ce poate fi vizitat cu un singur click în coloana din dreapta sus a acestei pagini!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...