duminică, 24 martie 2013

Agrafe pentru păr "Always New" [tutorial]

Iată primăvară e aici și ne dorim să fim la fel de frumoase ca ea.
Ar o ideal ca veselele ei culori să se regăsească nu numai în hainele noastre ci și în accesoriile pe care le purtăm.
Când am găsit tutorialul de mai jos mi-am spus că este cea mai simplă idee în acest sens, una pe care și-o poate permite și o poate executa oricine. Cel mai mare avantaj al acestor clame este acela că putem schimba părțile lor componente între ele și putem obține căte un nou model în fiecare zi / pentru fiecare ținută!
Vizionare plăcută! *;;) flutură genele

Accesoriile pe care le-am creat pot fi găsite în funcție de preferințe urmărind categoriile (tag-urile) din tabelul poziționat în coloana din dreapta a paginii.  *;;) flutură genele

miercuri, 13 martie 2013

vineri, 1 martie 2013

Tree of Life (Pomul Vieții) - Lapis Lazuli + Cristal de stâncă - și un cadou video la început de primăvară!


 
Pomul Vieții confecționat din sârmă de cupru, labradorit și sidef.
 
Pomul Vieții are o simbolistică bogată în toate culturile încă de la începuturile acestora, dar majoritatea se bazează pe ideea de Cosmos viu în veșnică regenerare.
Este un simbol al vieții în continuă evoluție, în ascensiune spre cer, al caracterului ciclic al evoluției cosmice, dar și al comuniunii între cele trei niveluri ale cosmosului: cel subteran (prin rădăcini), suprafața Pământului (prin trunchi și crengile de jos) și înaltul cerului (prin ramurile din vârf). Astfel Arborele Vieții este simbolul raportului legăturii dintre Om și Divinitate.
Lapis Lazuli este o piatra semispretioasa care era folosita in antichitate ca purificator mental si spiritual. Are proprietati bebefice stimuland pacea interioara, succesul in dragoste, prietenia, protectia, creativitatea, bucuria, curajul, optimismul, prosperitatea, fericirea, bunatatea, claritatea mentala, obiectivitatea, entuziasmul, increderea de sine si stimuleaza aparitia viselor cu incarcatura spirituala.
Aceasta elimina durerile de cap, scade tensiunea arteriala si febra, fortifica si vitalizeaza organismul, si este benefica pentru: stomac, ficat, ulcer, probleme ale pielii, digestie, sistemul nervos, sistemul urinar, auz, somn, ochi, vedere, coarde vocale, tiroida, esofag, timus, gat, maduva oaselor, muschi, benefic in caz de dureri, inflamatii, febra, depresie, epilesie, melancolie, nevralgie, spasm, etc.
Cristalul de stanca ofera puritate si liniste interioara si reprezinta o forta de protectie impotriva oricarui tip de pericol. Deschide la nivel emotional persoana care il poarta sau sta in preajma lui, sporesc instinctul matern si imbunatatesc relatiile de familie, ajuta la mentinerea unei stari echilibrate de sanatate.
De asemenea maresc romantismul, emotivitatea, capacitatea de a iubi. Pe femei le face mai calde, mai atragatoare, iar pe barbati ii ajuta sa inteleaga mai bine universul feminin. Sunt pietre in general feminine dar barbatii le pot purta pentru a deprinde calitatile tipic feminine: intuitie, dragoste, intelegere. Calmeaza, relaxeaza, confera somn linistit si vise revelatoare, aduc la lumina energiile pozitive si le anihileaza pe cele negative.


Un alt pomisor al vietii am postat aici (click!)
O primavara cu bucurii si soare in suflet!
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...